Редене на унипаваж и тротоарни плочки

Професионално редене на унипаваж и тротоарни плочки София

Нашата фирма за асфалтиране предлага услугата редене на унипаваж и тротоарни плочки в София и областта. В своята работа използваме само висококачествени изделия и материали. За услугата редене на унипаваж и тротоарни настилки спазваме стриктно европейските стандарти и можем да дадем пълна гаранция за качеството на положената настилка.

Естественият камък за пътни настилки

Използването на естествен камък за настилка или аранжимент на дворните площи създава естествена и красива атмосфера. Това е един от най-древните материали използван за изграждането на пътища, стъпала и алеи. На пазара се предлагат много видове естествени камъни, подходящи за настилка. Някои от тях са – гранит, варовик, гнайс, пясъчник.

Ние препоръчваме гнайсът, защото той е най-устойчив, освен това настилките стават много красиви. Що се отнася до формите, то самата дума „естествен“ подсказва, че всяка каменна плоча си е индивидуална, т.е. няма каменни плочи с еднакви форми.

Освен външният вид на естествения камък, важна е и дебелината на камъка. За максимално качество избирайте средно дебел камък – той е подходящ за настилки. Най-тънкият е облицовъчен, а дебелият – за зидария.

Ако имате нужда от услугата полагане на настилка от естествен камък, то не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в областта на услугата по асфалтиране и полагане на различни видове настилки. Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти са професионализъм, качество и коректност.

Изработка на естествен унипаваж от камък за пътни
настилки

Често се използват под формата на накъсани и с дебелина поне 4 см. Тези унипаважи са наслоени в структура, в която има множество пори. Някои от тях са в състояние да абсорбират влага. Тя се разширява, когато замръзва и разгражда материала вътре. Поради това, те са краткотрайни. Такива могат да увеличават своята устойчивост на износване и защита от ултравиолетови лъчи.

Естествените унипаважи от камък са изработени в голямо разнообразие от цветове, форми и размери. Такива могат да бъдат монтирани и под вида на мозайка. Последните често са употребявани за красиви градини, където се цели постигане на естествен стил.

Естествено монтираните и положени унипаважи имат водеща цел да създадат безупречната визия, да гарантират качество, комфорт и дълготрайност. За тяхното израждане и моделиране съдейства нашата фирма.