ClickCease

Редене на унипаваж София

Редене на унипаваж

Унипаважът е един от най-често използвания вид настилка в нашата работа не само заради своята издръжливост и устойчивост. Той е лесен за монтаж и поддръжка, като се предлага в изключително голямо разнообразие от дизайн и текстури.

Професионално редене на унипаваж София

Нашата фирма за асфалтиране предлага услугата редене на унипаваж в София и областта. Ние сме специализирани в полагането на павета както във вътрешни дворове и градини, така и на обществени обекти. Разполагаме с опитен екип от специалисти, които добре познават стандартите и тънкостите в целия процес по редене на унипаваж – етап по етап. Благодарение на всичко това можем да дадем пълна гаранция на нашите клиенти за качеството на положената настилка.

Редене на унипаваж цена - колко струва?

Колко струва услугата редене на унипаваж и каква е цената за полагане на дворни настилки?

Стойността на труда и цената за полагане на унипаваж варират според обема и заданието. Зависи и дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала; какъв е срокът за изпълнение, колко работници и техника ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед за редене на унипаваж.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще ви се наложи да прехвърлите доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения вид дворна настилка, обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология, и отдавна сме сред първите в този бранш.

Редене на унипаваж
от 35 лв. за ㎡

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За редене на унипаваж в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Етапи, които следваме при редене на унипаваж

Реденето на унипаваж обикновено включва няколко основни етапа, които следва да бъдат изпълнени за успешно и качествено завършване на проекта.

Подготовка на основата: Първият и най-важен етап при реденето на унипаваж е подготовката на „подложка“, върху която ще се поставят унипаважите. Тя трябва да бъде равна и стабилна, за да може да осигури здрава основа за унипаважите.

 

Поставяне на унипаважите: След като основата е вече подготвена, следващият етап е свързан с реденето на самите унипаважи. Те трябва да бъдат поставяни много внимателно, за да се осигури максимална равномерност и стабилност на повърхността. В някои случаи, спрямо нуждите на конкретния проект, унипаважите трябва да се нарежат на желаните размери и форми преди да се положат към конкретната повърхност.

 

Фиксиране на унипаважите: В зависимост от конкретните изисквания на проекта и от типа унипаважи, може да бъде необходимо да се фиксират на място. Това може да се извърши с помощта на залепващи материали или бетон.

 

Поправки и завършване: След като унипаважите са вече поставени, следва да се извършат финални поправки, ако има нужда от такива и да се премине към приключване на проекта. Поправките се изразяват в това да се попълнят празнини или шевове, да се регулира нивото или допълнително да се  фиксират унипаважите.

 

Важно е след поставянето на унипаважите, периодично да се полага грижа за тях – да се почистват от прах, листа и други отпадъци, както и да се проверяват за евентуални повреди или размествания.

Ако имате нужда от услугата редене на унипаваж, то не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в услуг полагане на различни видове дворни настилки. Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти са професионализъм, качество и коректност.

Свързани услуги

Отзиви

Милен Иванов
Хората бяха много отзивчиви към нашия проект за асфалтиране. Веднага ни предоставиха офертата. Проектът беше завършен по-рано от предвиденото.
Асен Петков
Екипът на Асфалтиране.com свърши фантастична работа, пренастилайки нашия двор с чакъл и полагайки два нови пласта асфалт. Силно препоръчвам техните услуги!
Елена Колева
Много съм доволна от работатана момчетата от Асфалтиране.com. Свършиха фантастична работа по нашата алея, горещо ги препоръчваме.
Галина Иванова
Изключително професионално и приятелски настроен екип, определено бих препоръчала тяхната работа и качество на всеки, който има нужда от асфалтиране.
Петър Горанов
Току-що завършихме алеята и задния двор и сме изключително доволни от работата на екипа на Асфалтиране.com. Много професионално, бързо и като цяло отлично обслужване.
Наталия Димирова
Голямо благодаря на екипа на Асфалтиране.com, брилянтно обслужване, много подредено, бързо, страхотно свършена работа. Абсолютно харесвам крайния резултат.