Първи стъпки на процеса на изграждане на дома могат да започнат във всеки един аспект на човешкото ежедневие.

Ако не сте намерили перфектен изпълнител, то много от вас могат да работят с недвижимост, която специализира в покупките на земя или да се свържете с един строител, който може да ви помогне да намерите точното място за вашия дом.

За най-дори цени за полагане и редене на настилки от Унипаваж и тротоарни плочки се обадете на тел.: 088 245 74 39

В случай, че и вие се нуждаете от промяна в плановете или се налага да сведете разходите до минимум, то добре е да следвате изградени подход, даден от специалистите:

За тези, които избират павета и тротоарни плочки:

Пътят, постлан с камъни, известни от дълго време е първо, което поставя началото и на естетиката и онова, което и в наши дни е приемано за изключително красиво.

Някои от материалите в строителството се използват в суров вид, а след това им се придава конкретна форма. Въпреки това, сегашното ниво на пътно строителство подлежи и на специален добив и преработка. Това е един дълъг процес, при който естествения камък се прилага и като конкретна паве, или по друг начин, във формата на тротоарни плочи.

Активността и производството на павета и тротоарни плочи от бетон в нашата страна се практикува отскоро и се предлага от нашата фирма. Въпреки това, днес можем да кажем с увереност, че качеството на тротоарни плочи и фасади, бетонови изделия са спечелили сърцата на потребителите и частните архитекти, а с това и търсенето им нараства.

Тези продукти имат стандартна форма и размер и са стриктно, разработени по начин не само да създават комфорт, но и красива, практична и устойчив на механични натоварвания и климатични фактори повърхност. Всички видове унипаваж ще направят корицата на един дом, сграда или помещения, абсолютно уникални и реализиращи най-сложни изпълнения.

Съвременните методи се използват в настилка на пътища, площадки в близост до магазини, супермаркети, молове паркове. Те са идеална възможност за аранжиране на паркинги и специални зони. Често се наблюдават и на територията на извънградските къщи, като алтернатива на съвременната настилка.

Кастинг или вибрация:

Има няколко вида производствени павета и настилки от плочки – метода на вибрациите пресоване, леене и вибро е специална технология разработена от бетон в калъпи. Този метод на висока ефективност, позволява големи нива на автоматизация и предоставя възможност за производство на тротоарни плочки с цветна настилка и слой.

Методът се осъществява от вибрации леене на бетон във форма на вибрационна маса. При него се наблюдава по-ниска производителност и автоматизиран процес на производство. Освен това, поради високото съотношение вода-цимент в такова производство се намалява замръзването на крайния продукт. Това налага да се увеличи допълнително циментът със скъпи модификатори и омекотители, което значително увеличава цената.

Освен павета вибропресовани има грапава повърхност, което ги прави удобни за тротоарни градски територии, ленти за дисперсия и спиране на транспорта (фиксиране), складове и терминали, получени чрез леене, гладка повърхност и издръжливи на зимен студ и ниска мразоустойчивост.

Гладката повърхност на покритията изисква те да не „дишат“ доколкото е необходимо, а с това повърхността на настилката пази плочки, когато водата замръзва в пукнатините.

Продуктите, получени чрез вибропресовани имат строга геометрия на формата и паралелност на повърхности. Паветата, произведени чрез подобна строга геометрия, затрудняват полагането на тротоарни плочки и ремонт и настилка унипаваж. Все пак, независимо от технологията на производство, в резултат можете да получите не само паваж с гладка повърхност, но и плочки, чиято повърхност е подобна на естествен камък, табла и различни видове дървесина. В допълнение, използването на пигменти позволява да получите различни цветове.

Многообразието от унипаваж на пазара:

Видове елементи за полагане на разнообразни павета може да бъде с различни форми – „вълна“, „трапец“, „сонда“, „Polygon“, „Квадрат“ и така нататък. Те обаче винаги имат дебелина от около 10 см, или размер на обичайната тухла.

Производство на тротоарни унипаваж:

Производството на тротоарни павета и тротоарни плочки внася собствен стил, вкус и нотка лукс в ежедневието и в строителството.

С него може да се постигне идеалното оборудване, уникална технология, разработена специално за градско строителство, управление и използване в различни ситуации. Разходите за тези павета могат да варират в диапазон от стотици за квадратен метър, но цената може да варира в зависимост от желаните сложност, елементи, цвят и геометрия. Тези павета могат да издържат около 50 сезона, а това е добра алтернатива за дългосрочна експлоатация, надеждност и качество.