ClickCease

Редене на тротоарни плочки София

Тротоарните плочки са предназначени най-често за изграждане на тротоари, пешеходни пътеки, площади и други обществени зони. В своята работа най-често използваме тротоарни плочки от бетон или от камък, защото са изключително устойчиви на интензивна употреба и на различни атмосферни условия като влага, топлина и мразове.

Професионално редене на тротоарни плочки София

Нашата фирма за асфалтиране предлага услугата редене на тротоарни плочки в София и областта. Ние сме специализирани в изграждането на настилки от тротоарни плочки на обществени обекти – пешеходни пътеки, тротоари, площади, търговски центрове и т.н. Разполагаме с опитен екип от специалисти, които добре познават стандартите и тънкостите в целия процес по редене на тротоарни плочки – етап по етап. Благодарение на всичко това можем да дадем пълна гаранция на нашите клиенти за качеството на положената настилка.

Редене на тротоарни плочки цена - колко струва?

Колко струва услугата редене на тротоарни плочки и каква е цената за полагане на дворни настилки?

Стойността на труда и цената за полагане на тротоарни плочки варират според обема и заданието. Зависи и дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала; какъв е срокът за изпълнение, колко работници и техника ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед за редене на тротоарни плочки.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще ви се наложи да прехвърлите доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения вид дворна настилка, обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология, и отдавна сме сред първите в този бранш.

Редене на тротоарни плочки
от 29 лв. за ㎡

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За редене на тротоарни плочки в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Етапи, които следваме при редене на тротоарни плочки:

Реденето на тротоарни плочки обикновено включва няколко основни етапа, които следва да бъдат изпълнени за успешно и качествено завършване на проекта.

Подготовка на основата: Първата стъпка е най-важна и включва подготовка на основата, върху която ще се поставят тротоарните плочки. Подложката трябва да бъде равна и стабилна, за да може да осигури здрава основа за плочките.

Поставяне на слой пясък: Следващата стъпка се състои в поставянето на пясък върху вече изградената подложка. По този начин се доизравнява повърхността и се създава равен слой, върху който ще се полагат тротоарните плочки.

Редене на тротоарните плочки: След като основата е изградена и засипана с пясък следва етапът по разпределение и редене на тротоарните плочки в желаните форми и дизайн. За да създадем равномерни разстояния и да осигурим стабилност и здравина на настилката използваме подходящи шевове между плочките.

Фиксиране на тротоарните плочки (по избор): В някои случаи, спрямо нуждите на конкретния проект, е необходимо плочките да се фиксират на място с помощта на залепващ материал или бетон. Това може да се извърши и за по-голяма стабилност и издръжливост на тротоарната настилка.

Засипване на пясък за фугиране: Последният етап включва засипване на плочките с пясък, чрез което се запълват празнините и се  затяга положената настилка.

Ако имате нужда от услугата редене на тротоарни плочки, то не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в услугите по полагане на различни видове дворни настилки. Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти са професионализъм, качество и коректност.

Свързани услуги

Отзиви

Милен Иванов
Хората бяха много отзивчиви към нашия проект за асфалтиране. Веднага ни предоставиха офертата. Проектът беше завършен по-рано от предвиденото.
Асен Петков
Екипът на Асфалтиране.com свърши фантастична работа, пренастилайки нашия двор с чакъл и полагайки два нови пласта асфалт. Силно препоръчвам техните услуги!
Елена Колева
Много съм доволна от работатана момчетата от Асфалтиране.com. Свършиха фантастична работа по нашата алея, горещо ги препоръчваме.
Галина Иванова
Изключително професионално и приятелски настроен екип, определено бих препоръчала тяхната работа и качество на всеки, който има нужда от асфалтиране.
Петър Горанов
Току-що завършихме алеята и задния двор и сме изключително доволни от работата на екипа на Асфалтиране.com. Много професионално, бързо и като цяло отлично обслужване.
Наталия Димирова
Голямо благодаря на екипа на Асфалтиране.com, брилянтно обслужване, много подредено, бързо, страхотно свършена работа. Абсолютно харесвам крайния резултат.