ClickCease

Редене на градински плочки София

Градинските плочки са дворна настилка, която се използва основно за покриване на площи в двора, градината или други открити пространства. В своята работа най-често използваме бетонни плоски градински плочки, в квадратна или правоъгълна форма.

Професионално редене на градински плочки София

Нашата фирма за асфалтиране предлага услугата редене на градински плочки в София и областта. Ние сме специализирани в изграждането на настилки от градински плочки в дворове, градини, тераси, кафенета и ресторанти. Разполагаме с опитен екип от специалисти, които добре познават стандартите и тънкостите в целия процес по редене на градински плочки – етап по етап. Благодарение на всичко това можем да дадем пълна гаранция на нашите клиенти за качеството на положената настилка.

Редене на градински плочки цена - колко струва?

Колко струва услугата редене на градински плочки и каква е цената за полагане на дворни настилки?

Стойността на труда и цената за полагане на градински плочки варират според обема и заданието. Зависи и дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала; какъв е срокът за изпълнение, колко работници и техника ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед за редене на градински плочки.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще ви се наложи да прехвърлите доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения вид дворна настилка, обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология, и отдавна сме сред първите в този бранш.

Редене на градински плочки
от 28 лв. за ㎡

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За редене на градински плочки в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Етапи, които следваме при редене на градински плочки:

Реденето на градински плочки включва няколко основни етапа, които трябва да бъдат изпълнени последователно, за да се постигне успешен и издръжлив резултат.

Подготовка на основата: Първият и най-важен етап е подготовката на подложката, където ще се полагат плочките. Подложката трябва да бъде равна и стабилна. При необходимост могат да се добавят дренажни материали или пясък, за да се доизравни повърхността.

Редене на градинските плочки: След като имаме подготвена основа, пристъпваме към реденето на градинските плочки върху нея. За да създадем равномерни разстояния и да осигурим стабилност и здравина на настилката използваме подходящи шевове между плочките.

Фиксиране на плочките (по избор): Спрямо нуждите на проекта, може да бъде необходимо да се фиксират плочките на място. За целта се използва залепващ материал или бетон. Фиксирането на плочките може да осигури и по-голяма стабилност и издръжливост на настилката.

Фугиране на плочките: След като плочките са поставени, следва да се фугират със специален материал, който да запълни шевовете между тях. Този процес помага за предотвратяване на преместването и натрупването на вода между плочките.

Завършващи действия и поддръжка: Последният етап включва почистване на повърхността от излишък фуга и други материали. Важни са и действията по последващата поддръжка на положените градински плочки от страна на клиента, като почистване от мръсотия, осигуряване редовно фугиране и ремонт на евентуални повреди.

Ако имате нужда от услугата редене на градински плочки, то не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в услугата полагане на различни видове дворни настилки. Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти са професионализъм, качество и коректност.

Свързани услуги

Отзиви

Милен Иванов
Хората бяха много отзивчиви към нашия проект за асфалтиране. Веднага ни предоставиха офертата. Проектът беше завършен по-рано от предвиденото.
Асен Петков
Екипът на Асфалтиране.com свърши фантастична работа, пренастилайки нашия двор с чакъл и полагайки два нови пласта асфалт. Силно препоръчвам техните услуги!
Елена Колева
Много съм доволна от работатана момчетата от Асфалтиране.com. Свършиха фантастична работа по нашата алея, горещо ги препоръчваме.
Галина Иванова
Изключително професионално и приятелски настроен екип, определено бих препоръчала тяхната работа и качество на всеки, който има нужда от асфалтиране.
Петър Горанов
Току-що завършихме алеята и задния двор и сме изключително доволни от работата на екипа на Асфалтиране.com. Много професионално, бързо и като цяло отлично обслужване.
Наталия Димирова
Голямо благодаря на екипа на Асфалтиране.com, брилянтно обслужване, много подредено, бързо, страхотно свършена работа. Абсолютно харесвам крайния резултат.