ClickCease

Изграждане на градински ивици София

Градинските ивици се използват за разграничаване и оформяне на различни зони в градината – цветни лехи, пътеки, алеи. В своята работа, спрямо нуждите на клиента, изграждаме както тънки, така и дълги ленти за изграждането, на които използваме различни материали като метал, пластмаса, дърво или камък.

Професионално изграждане на градински ивици София

Нашата фирма за асфалтиране предлага услугата изграждане на градински ивици в София и областта. Разполагаме с опитен екип от специалисти, които добре познават стандартите и тънкостите в целия процес по изграждане на градински ивици – етап по етап. Благодарение на всичко това можем да дадем пълна гаранция на нашите клиенти за качеството на положената настилка.

Изграждане на градински ивици цена - колко струва?

Колко струва услугата изграждане на градински ивици и каква е цената за полагане на дворни настилки?

Стойността на труда и цената за изграждане на градински ивици варират според обема и заданието. Зависи и дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала; какъв е срокът за изпълнение, колко работници и техника ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед за изграждане на градински ивици.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще ви се наложи да прехвърлите доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения вид дворна настилка, обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология, и отдавна сме сред първите в този бранш.

Редене на градински ивици
от 15 лв. /л.м.

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За изграждане на градински ивици в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Етапи, които следваме при изграждане на градински ивици:

Планиране и дизайн: Преди подготовката и изпълнението на проекта е важно да се определят местоположението и формата на градинската ивица, а също така и видовете материали, които ще се използват за нейното изграждане.

Подготовка на терена: Подготовката на терена включва изчистване на областта, където ще се изгражда градинската ивица от растителности, камъни, корени и т.н.. С помощта на въже се измерват и маркират контурите на ивицата.

Изграждане на градинската ивица: Материалите за изграждане на ивицата се поставят върху подготвената повърхност по маркираните контури, като се следи за правилното им позициониране и оформление, така че да се постигне желаната форма и дизайн на ивицата.

Закрепване и фиксиране: Материалите, с които се изгражда градинската ивица се слепват с подложката основа с помощта на залепващи материали или специални фиксатори, така че ивицата да е здраво закрепена и стабилна.

Финализиране и поддръжка: Финално изградената градинска ивица се почиства от излишък материали и се поставят растения или декорации около ивицата.

Ако имате нужда от услугата изграждане на градински ивици, то не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в услугите по полагане на различни видове настилки. Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти са професионализъм, качество и коректност.

Свързани услуги

Отзиви

Милен Иванов
Хората бяха много отзивчиви към нашия проект за асфалтиране. Веднага ни предоставиха офертата. Проектът беше завършен по-рано от предвиденото.
Асен Петков
Екипът на Асфалтиране.com свърши фантастична работа, пренастилайки нашия двор с чакъл и полагайки два нови пласта асфалт. Силно препоръчвам техните услуги!
Елена Колева
Много съм доволна от работатана момчетата от Асфалтиране.com. Свършиха фантастична работа по нашата алея, горещо ги препоръчваме.
Галина Иванова
Изключително професионално и приятелски настроен екип, определено бих препоръчала тяхната работа и качество на всеки, който има нужда от асфалтиране.
Петър Горанов
Току-що завършихме алеята и задния двор и сме изключително доволни от работата на екипа на Асфалтиране.com. Много професионално, бързо и като цяло отлично обслужване.
Наталия Димирова
Голямо благодаря на екипа на Асфалтиране.com, брилянтно обслужване, много подредено, бързо, страхотно свършена работа. Абсолютно харесвам крайния резултат.