ClickCease

Изграждане на бордюри София

Бордюрът е елемент от строителството, който се използва за разграничаване и оформяне на различни зони. В зависимост от своето предназначение, бордюрите биват три вида: градински, дворни и пътни бордюри. По-здравите и дебели бордюри използваме при озеленяване на тротоари, пътища, паркинги и улици, а по-тънките и по-малки – при озеленяване на градини, паркове и алеи.

Професионално изграждане на бордюри София

Нашата фирма за асфалтиране предлага услугата изграждане на бордюри в София и областта. Ние сме специализирани в изграждането на бордюри както в дворове и градини, така и в обществени пространства. Разполагаме с опитен екип от специалисти, които добре познават стандартите и тънкостите в целия процес по изграждане на бордюри – етап по етап. Благодарение на всичко това можем да дадем пълна гаранция на нашите клиенти за качеството на положената настилка.

Изграждане на бордюри цена - колко струва?

Колко струва услугата изграждане на бордюри и каква е цената за полагане на дворни настилки?

Стойността на труда и цената за изграждане на бордюри варират според обема и заданието. Зависи и дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала; какъв е срокът за изпълнение, колко работници и техника ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед за изграждане на бордюри.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще ви се наложи да прехвърлите доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения вид дворна настилка, обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология, и отдавна сме сред първите в този бранш.

Редене на бордюри
от 18 лв. /л.м.

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За изграждане на бордюри в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Етапи, които следваме при изграждане на бордюри:

Изграждането на бордюри включва няколко основни етапа, които трябва да бъдат изпълнени последователно, за да се постигне успешен и издръжлив резултат.

Подготовка на терена: За да започнем изграждането на бордюри, първо трябва да се подготви мястото, където ще бъдат поставени. За тази цел теренът се почиства от растителност, изкопава се ров и се подготвя подложка, ако е необходимо.

Поставяне на бордюрите: След като сме подготвили основата, следва поставяне на избраните бордюри. Важно е бордюрите да се позиционират правилно и да оформят желаната форма или линия.

Закрепване на бордюрите: В зависимост от материалите и нуждите на проекта, бордюрите могат  да бъдат закрепени с помощта на бетон, залепващ материал или други средства за фиксация.

Финализиране и поддръжка: На финала следва да се направи проверка дали  бордюрите са правилно позиционирани и фиксирани. Почиства се областта от излишък на материали и може да се пристъпи към поставяне на растения или декорации около бордюрите. Осигуряването на последваща, редовна поддръжка на бордюрите ще ги държи в добро състояние.

Свързани услуги

Отзиви

Милен Иванов
Хората бяха много отзивчиви към нашия проект за асфалтиране. Веднага ни предоставиха офертата. Проектът беше завършен по-рано от предвиденото.
Асен Петков
Екипът на Асфалтиране.com свърши фантастична работа, пренастилайки нашия двор с чакъл и полагайки два нови пласта асфалт. Силно препоръчвам техните услуги!
Елена Колева
Много съм доволна от работатана момчетата от Асфалтиране.com. Свършиха фантастична работа по нашата алея, горещо ги препоръчваме.
Галина Иванова
Изключително професионално и приятелски настроен екип, определено бих препоръчала тяхната работа и качество на всеки, който има нужда от асфалтиране.
Петър Горанов
Току-що завършихме алеята и задния двор и сме изключително доволни от работата на екипа на Асфалтиране.com. Много професионално, бързо и като цяло отлично обслужване.
Наталия Димирова
Голямо благодаря на екипа на Асфалтиране.com, брилянтно обслужване, много подредено, бързо, страхотно свършена работа. Абсолютно харесвам крайния резултат.