Асфалтирането е сложен технологичен процес, който има своята специфика и трябва да бъде извършена от опитни хора, които да предоставят качествено извършване на тази услуга. Ако вие имате нужда от такъв тип услуга и не знаете към коя фирма да се обърнете, ето няколко съвета за избор на фирма за асфалтиране.

Специализирана техника за асфалтиране

Търсейки фирма за асфалтиране е необходимо тя да разполага със собствена техника, да не работи с посреднически фирми, тъй като допълнително би оскъпило цената. Та в общи линии добре е фирмата да разполага със: вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина, самосвали с товароносимост до 10 т.

Спазване на срокове и технологията на асфалтиране

Също много важно условие е стриктното спазване на срокове и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка., спазване на европейските стандарти за поставяне на асфалта, съотношение качество-цена, срокове за изпълнение.

Това са най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание, за да сте сигурни, че сте направили правилния избор на фирма за асфалтиране.

Изборът на фирма за пътно строителство е доста труден, тъй като всяка компания залага на своя професионализъм, а конкуренцията в България за такъв тип услуга се увеличава все повече. Избирайки правилната фирма, която да удовлетвори вашите нужди, ви съветваме да направите щателно проучване, да изберете фирма с опит и предлагаща гаранция за извършената услуга.

Правилното място за тези, които търсят услуги за асфалтиране в София на ниски цени е Асфалтиране.com. Гарантирани са  професионализъм и конкурентни цени. Всяка дейност по полагане на асфалт е оптимизирана така, че да се извършва във възможно най-кратки срокове. Безопасните условия на труд и внимателното изпълнение на ремонтните дейности са най-голям приоритет!  Фирмата ни се стреми към супер качество, за да продължава да затвърждава доверието, което проявяват клиентите. Спазва всички необходими стандарти и разпоредби, за да осигури безопасна среда.  Професионалистите са изключително добре обучени и опитни и винаги ще предоставят висококачествена услуга.

Асфалтирането на пътища, малки и големи улици, асфалтиране на тротоари и редене на унипаваж, асфалтиране на паркинги, на дворове, на алеи, изисква много опит, професионализъм и скъпа техника, с които екипа на Асфалтиране.com разполага. Сред основните предимства на нашата компания се нарежда оперативния подход и високото качество на асфалтиране. Правилният избор е да заложите на доказалия се висок професионализъм с дългогодишен опит в сферата на поставянето на асфалтирани настилки.

Ние се опитваме да намерим индивидуален подход, като се вземат предвид всички желания. Цените на нашите услуги са достъпни за редовни и нови клиенти. Има отстъпки и специални оферти. Доверете ни се и ще останете доволни.