В съвременното пътно строителство стабилизациите са голямо предимство, тъй като осигуряват високо качество, дълготрайност, бързо изпълнение, намаляване на общия брой строителни операции и вредни емисии. Полагането на унипаваж е все по-предпочитан избор, тъй ĸaтo имa няĸoи ocнoвни пpeдимcтвa. Ha пъpвo мяcтo тoй пpeвъзxoждa вcичĸи изĸycтвeни мaтepиaли и изпъĸвa cъc cвoя ecтecтвeн пpoизxoд. Toй e eднa изĸлючитeлнo фyнĸциoнaлнa aлтepнaтивa нa пo-cĸъпитe видoвe пoĸpития, тъй ĸaтo пpeдлaгa paзлични нaчини зa изпoлзвaнe в двopa. Bиe мoжe дa ce възпoлзвaтe oт тяx и дa paздeлитe пpocтpaнcтвoтo нa няĸoлĸo зoни, a oтличнaтa ecтeтичнa визия e гapaнтиpaнa. Вземете предвид влагата. Трябва да се избират варианти, които са издръжливи във времето и са добре защитени срещу пагубното влияние на водата.

Полагане на унипаваж – какво трябва да имате предвид

Използването на естествен камък за настилка или аранжимент на дворните площи създава естествена и красива атмосфера. Това е един от най-древните материали използван за изграждането на пътища, стъпала и алеи. На пазара се предлагат много видове естествени камъни, подходящи за настилка – гранит, варовик, гнайс, пясъчник. Ние препоръчваме гнайсът, защото той е най-устойчив, освен това настилките стават много красиви.

Освен външният вид на естествения камък, важна е и дебелината на камъка. За максимално качество избирайте средно дебел камък – той е подходящ за настилки. Най-тънкият е облицовъчен, а дебелият – за зидария.

Естествения унипаваж от камък е изработен в голямо разнообразие от цветове, форми и размери. Такива могат да бъдат монтирани и под вида на мозайка. Последните често са употребявани за красиви градини, където се цели постигане на естествен стил.

Външният вид не бива да е единственият фактор, който определя Вашия избор на паважна настилка за Вашия проект. Определящи са качества като „здравина“ и „дълговечност“. Естествено монтираните и положени унипаважи имат водеща цел да създадат безупречната визия, да гарантират качество, комфорт и дълготрайност.

Избор на фирма за полагане на унипаваж

Ако търсите фирма за полагане на унипаваж в София на достъпни и конкурентни цени, ние от  Асфалтиране.com сме насреща. Ние сме фирма с дългогодишен опит в областта на услугата  асфалтиране и полагане на унипаваж. Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти, са професионализъм, качество и коректност. За услугата полагане на унипаваж и тротоарни настилки спазваме стриктно европейските стандарти и можем да дадем пълна гаранция за качеството на положената настилка. Ние притежаваме необходимия опит и техника,за да организираме и изпълним бързо и качествено всяка ваша заявка. Нашият екип от специалисти, инженери и технически сътрудници ще подготвят най-доброто и правилно решение за Вас.

Тук ще получите качествено изпълнение на вашата поръчка в поставените срокове, ще получите коректно отношение и гаранция за професионализъм. Разнообразната собствена механизация ни дава възможност да работим гъвкаво, да сме маневрени и експедитивни в извършването на разнообразните строително монтажни дейности, асфалтиране и поставяне на унипаваж.