ClickCease

Асфалтиране на улици София

Асфалтиране на улици

Услугата асфалтиране на улици софия е една от най- предлаганите от нашата компания. Това ни е превърнало в изключителни специалисти в изпълнението на тази услуга.

В пазара на услуги за асфалтиране на улици в София, екипът на Асфалтиране.com многократно е доказал, че най-важното в нашия бизнес е уважение и професионален подход към работата, изборът на висококачествени материали и опитни експерти.

Асфалтът може да се положи както по механизиран метод с помощта на асфалтополагач, така и ръчно. Във всеки случай, отличното качество на асфалтовите смеси е от голямо значение за асфалтиране на улици, пътища, паркинги, площадки, алеи, дворове и други, но финалният резултат се определя от професионалната класа на нашия персонал.

Преди да започнат работа по асфалтиране на улици в София, нашите експерти ще проведат оглед на терена и ще определят какви и колко точно материали ще са необходими за качествено изпълнение на задачата. Ние използваме висококачествени строителни минерали – едро чукан камък, по-едър или по-дребен филц според нуждите, и най-съвременните техники и технологии в този бранш. Многогодишният опит на нашата фирма позволява да гарантираме качеството на услугата професионално асфалтиране на улици и пътища.

Асфалтиране на улици цена

Колко струва асфалтова настилка и каква е цената за асфалтиране на улици?

Стойността на труда и цената на асфалта варират според обема и специфичните изисквания на проекта. Тя зависи и от това дали ще използваме материал, предоставен от клиента, или ще осигурим необходимите материали сами. Важни фактори са също срокът за изпълнение, броят на необходимите работници и машини за завършване на проекта в уговорения срок. Всичко това ще обсъдим и уточним по време на първия оглед, за да ви предложим асфалтиране на улици цена, която да отговаря на вашите нужди и очаквания.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще трябва да прегледате множество ценови листи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения асфалт – обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме богат опит, модерна техника и най-новите технологии, и отдавна сме сред водещите в този бранш.

Асфалтиране на улици
от 35 лв. за ㎡

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За асфалтиране в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Ние предлагаме пълен набор от пътно-строителни работи:

  • Асфалтиране на пътища, тротоари, алеи, детски площадки.
  • Полагане на асфалт, тротоарни плочи, павета, бордюри.
  • Монтаж на бордюри, пътни бордюри, градински бордюри.
  • Ремонт на пътища и огради, кръпка пътища.
  • Павета и унипаваж за облицовка на повърхността и др.

Благоустройството и настилката са много отговорен процес, който отнема много време. Но при качествено асфалтиране и спазване на всички технологични съставки на композита, покритието от асфалт ще служи много години. Пътно-ремонтни работи в необичайни и ограничени места в района на столицата са по-трудоемки, така че най-често срещаните видове услуги за пътно строителство са: асфалтиране на производствени и заводски площи, пътища за достъп до складове и търговски бази, градските дворове, паркинги и автостоянки.

С помощта на различни видове пътно-строителни машини и ние асфалтираме големи площи, извършваме и ръчно асфалтиране на малки площи. Техническите и човешки ресурси на фирмата ни позволяват да извършваме работа с всяко ниво на сложност.

Асфалтиране на малки площадки

Технологията за асфалтиране на алеи, дворове, площадки, частни паркинги и др. се различава малко от технологията за асфалтиане на улици и пътища, затова наричаме процеса „асфалтиране на малки площадки“. Различията са в начините за обработка на повърхността под асфалта, която се определя от факта, че такива покрития са предназначени за по-малки натоварвания.

Компанията предлага висококачествено асфалтиране в градските райони, детски площадки, алеи и тротоари. Според предназначението ще се използват асфалтови смеси от различни марки и видове (груби, фини, пясъчни).

Свързани услуги

Отзиви

Милен Иванов
Хората бяха много отзивчиви към нашия проект за асфалтиране. Веднага ни предоставиха офертата. Проектът беше завършен по-рано от предвиденото.
Асен Петков
Екипът на Асфалтиране.com свърши фантастична работа, пренастилайки нашия двор с чакъл и полагайки два нови пласта асфалт. Силно препоръчвам техните услуги!
Елена Колева
Много съм доволна от работатана момчетата от Асфалтиране.com. Свършиха фантастична работа по нашата алея, горещо ги препоръчваме.
Галина Иванова
Изключително професионално и приятелски настроен екип, определено бих препоръчала тяхната работа и качество на всеки, който има нужда от асфалтиране.
Петър Горанов
Току-що завършихме алеята и задния двор и сме изключително доволни от работата на екипа на Асфалтиране.com. Много професионално, бързо и като цяло отлично обслужване.
Наталия Димирова
Голямо благодаря на екипа на Асфалтиране.com, брилянтно обслужване, много подредено, бързо, страхотно свършена работа. Абсолютно харесвам крайния резултат.
Ивайло Ненчев
Търсихме фирма за асфалтиране на улица в София и избрахме Асфалтиране.com. Резултатът беше отличен и на добра цена.
Даниел Георгиев
Имахме нужда от асфалтиране на улици с гаранция в София. Асфалтиране.com ни даде 5 години гаранция.
Мария Иванова
Имах нужда от закърпване на участък от улица около 15 метра и асфалтиране на 50 метра черен път. Екипът на Асфалтиране.com се справи отлично.
Анна Петрова
Кърпене на дупки на улица в кв. Младост беше извършено перфектно от Асфалтиране.com. Бяха бързи и коректни.
Василена Димитрова
Поправка на улични дупки от Асфалтиране.com мина гладко и без проблеми. Препоръчвам ги за всякакви улични ремонти.
Габриела Николаева
Имах нужда от ремонт на дупки на улици. Екипът на Асфалтиране.com свърши работа много професионално.
Елена Стефанова
Ремонт на улични настилки беше извършен с високо качество от Асфалтиране.com. Отлична работа!
Стефания Георгиева
Имах нужда от закърпване на участък от улица около 10 метра. Асфалтиране.com се справиха бързо и професионално.
Георги Димитров
Асфалтиране на улица в София в кв. Надежда беше направено перфектно. Цената за услугата асфалтиране на улици беше много разумна.
Николай Георгиев
Фирмата извърши асфалтиране на черен път до вилата ни в кв. Бояна. Много сме доволни от резултата.
Стефан Иванов
Благодарим за качественото асфалтиране на малка улица в нашия квартал Красно село. Отлична работа!
Петър Николов
В кв. Младост имахме нужда от бързо асфалтиране. Фирмата свърши работата в срок и на добра цена.
Ангел Ангелов
Фирма за асфалтиране на улици София направи отлична работа в кв. Дружба. Препоръчвам горещо!
Мартин Стоянов
Изключително доволен съм от ремонта на дупки на улици в кв. Люлин. Бързо и качествено обслужване.
Александър Костов
Частично асфалтиране на улици София в кв. Хаджи Димитър беше направено много добре. Благодаря!
Златомир Василев
Поправка на дупки на улици в кв. Слатина беше извършена професионално. Отлична фирма!
Теодор Маринов
Ремонт на улична настилка в кв. Банишора беше направен с високо качество. Препоръчвам тази фирма за асфалтиране.
Любомир Павлов
Евтино асфалтиране на улици София в кв. Гоце Делчев. Много сме доволни от резултата.
Йордан Йорданов
Кърпене на дупки на улици в кв. Студентски град беше направено бързо и ефективно. Отлична работа!