Полагане на асфалт на най-добра цена

Асфалтиране на улици

Асфалтиране на пътища

Асфалтиране на тротоари

Асфалтиране на паркинги

Асфалтиране на дворове

Асфалтиране на алеи

За най-добри цени за асфалтиране в София: 0876 34 50 94

Полагане на Асфалт София Ниска Цена

В пазара на услуги за асфалтиране и ремонт на пътища, екипът на Асфалтиране.com е доказал многократно, че най-важното в нашия бизнес е уважение и професионален подход към работата, изборът на висококачествени материали и опитни експерти.

Асфалт (асфалтиране) може да се направи, както по механизиран метод с помощта на асфалтополагач, така и ръчно. Във всеки случай, отличното качество асфалтовите пътища, паркинги, площадки, алеи, дворове и др., в крайна сметка се определят от професионалната класа на нашия персонал.

Преди да започнат работа на обект, нашите експерти ще проведат оглед на терена и ще определят какви и колко точно материали, ще са необходими за качествено изпълнение на задачата. Ние използваме висококачествени строителни минерали – едро чукан камък, по-едър или по-дребен филц според нуждите, и най-съвременните техники и технологии в този бранш. Многогодишният опит на нашата фирма позволява да гарантираме качеството на извършената работа.

Колко струва полагането на асфалтова настилка

Стойността на труда и цената на асфалта варират според обема и заданието. Зависи и дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала; какъв е срокът за изпълнение, колко работници и машини ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед.

За да намерите по-изгодни оферти от нашата, ще ви се наложи да прехвърлите доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения асфалт, обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология, и отдавна сме сред първите в този бранш.

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За асфалтиране в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94

Полагане на асфалт на малки площадки

Технологията за асфалтиране на алеи, дворове, площадки, частни паркинги и др. се различава малко от технологията за построяване на пътища, в резултат на това наричаме процеса „асфалтиране на малки площадки“. Различията са в начините за обработка на повърхността под асфалта, която се определя от факта, че такива покрития са предназначени за по-малки натоварвания.

Компанията предлага висококачествено асфалтиране в градските райони, детски площадки, алеи и тротоари. Според предназначението ще се използват асфалтови смеси от различни марки и видове (груби, фини, пясъчни).

Ние предлагаме пълен набор от пътно-строителни работи:

 • Асфалтиране на пътища, тротоари, алеи, детски площадки.
 • Полагане на асфалт, тротоарни плочи, павета, бордюри.
 • Монтаж на бордюри, пътни бордюри, градински бордюри.
 • Ремонт на пътища и огради, кръпка пътища.
 • Павета и унипаваж за облицовка на повърхността и др.

Благоустройството и настилката са много отговорен процес, който отнема много време. Но при качествено асфалтиране и спазване на всички технологични съставки на композита, покритието от асфалт ще служи много години. Пътно-ремонтни работи в необичайни и ограничени места в района на столицата са по-трудоемки, така че най-често срещаните видове услуги за пътно строителство са: асфалтиране на производствени и заводски площи, пътища за достъп до складове и търговски бази, градските дворове, паркинги и автостоянки.

С помощта на различни видове пътно-строителни машини и ние асфалтираме големи площи, извършваме и ръчно асфалтиране на малки площи. Техническите и човешки ресурси на фирмата ни позволяват да извършваме работа с всяко ниво на сложност.

Капитален и текущ ремонт на асфалтово покритие

Капитален и текущ ремонт на асфалтово покритие Нашата фирма осъществява строителство на пътища и площади, но също и капитален ремонт и текущ ремонт на асфалтови настилки и благоустройство на терени.

Обхватът на нашите екипи са:

 • Изграждане на пътна настилка;
 • Капиталово изграждане на пътно платно и изкърпване на асфалтови платна;
 • Пътна маркировка;
 • Асфалтиране на покрив;
 • Полагане асфалт в градски условия;
 • Асфалтиране на площадки, тротоари, паркинги и др.;
 • Асфалтиране на улица;
 • Благоустройство и ремонт на покриви;
 • Доставка на асфалт, асфалт лак, асфалтни агрегати и други насипни материали;
 • Фрезоване на асфалт;
 • Асфалтиране на черен път;
 • Асфалтиране на паркинг.

Ние предлагаме гъвкава ценова политика, която отличава нашите от цените на конкурентите, което позволява да проявят интерес и да ни се доверят големи, средни и малки търговци, граждани, сдружения на собственици и др.

Успехът на нашата фирма се определя от професионалния, енергичен и сплотен екип от хора с богат жизнен и професионален опит, познания и възможности да предложим на клиентите най-удобните и благоприятни условия.

Какво знаем за Асфалтът

Асфалтът е масово разпространен материал в наши дни.

Той е познат на човечеството XV в. Годината известна като година на откриването на природния асфалт е била 1595, а като настилка за пътищата той става популярен едва в началото на миналия век през 1902 г. Днес асфалтовите настилки намират място навсякъде в строителните работи и в пътното строителство, преди всичко заради ниската цена и добрите му качества.

В процеса на рафиниране на нефт към бензин се появил битумът. Той бива твърд или полутвърд остатък от целия процеса и това го прави добра алтернатива и заместител на природния асфалт известен до тогава за настилките.

Науката и технологиите не спрели своята еволюция дори тогава. Появили се синтетични полимери, които направили процеса по подобряване на характеристиките на асфалта и твърдост му още по-конкурентни. Суперпейв е още по-новото поколение, известен и като супер здрава асфалтова настилка. Днес той се е наложил на пазара като най-нова марка асфалт с отчетлива здравина. Той може да издържа на високи натоварвания и различни климатични влияния.