ClickCease

Полагане на асфалт на най-добра цена

Полагане на асфалт София на най- добра цена. Разгледайте нашите услуги по полагане на асфалт в София и София област и се обедете в нашето качество.

Полагане на асфалт

Полагане на Асфалт София Ниска Цена

На пазара на услуги за асфалтиране и ремонт на пътища, екипът на Асфалтиране.com многократно е доказал, че най-важното в нашия бизнес е уважение и професионален подход към работата. Ние предлагаме полагане на асфалт в София с избор на висококачествени материали и опитни експерти.

Полагането на асфалт (асфалтиране) може да се извърши както по механизиран метод с асфалтополагач, така и ръчно. Във всеки случай, качеството на асфалтовите пътища, паркинги, площадки, алеи и дворове се определя от професионализма на нашия персонал.

Преди да започнат работа на обект, нашите експерти ще проведат оглед на терена и ще определят какви и колко материали ще са необходими за качествено изпълнение на задачата. Ние използваме висококачествени строителни материали – едро чукан камък, по-едър или по-дребен филц според нуждите и най-съвременните техники и технологии в този бранш. Многогодишният опит на нашата фирма ни позволява да гарантираме качеството на извършената работа.

Свържете се с нас за полагане на асфалт в София на най-конкурентни цени. Нашите услуги за асфалтиране в София са на разположение за всякакви нужди – от малки ремонти до големи инфраструктурни проекти. Ние предлагаме прозрачни и конкурентни цени за полагане на асфалт, гарантирайки високо качество и надеждност.

полагане на асфалт софия

Колко струва полагане на асфалт в София

Стойността на труда и цената на асфалта за полагане на асфалт в София варират според обема и заданието. Зависи също дали ще работим с материал от клиента или сами ще осигурим материала, какъв е срокът за изпълнение, и колко работници и машини ще са необходими за завършване в срок. Това ще ви обясним още на първия оглед. За да намерите по-изгодни оферти за полагане на асфалт в София, ще ви се наложи да прегледате доста ценоразписи. Но не правете компромис с качеството и дълготрайността на положения асфалт.

Обадете ни се! Сигурни сме, че ще изберете Асфалтиране.com, защото притежаваме опит, техника и технология и отдавна сме сред първите в този бранш. Полагането на асфалт в София е важна инвестиция, и ние ви предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество. Независимо дали става въпрос за полагане на асфалт на улици, паркинги, площадки или алеи, ние сме готови да отговорим на всички ваши нужди с професионализъм и внимание към детайла.

Полагане на асфалт на малки площи

Технологията за асфалтиране на алеи, дворове, площадки, частни паркинги и др. се различава малко от технологията за построяване на пътища, в резултат на това наричаме процеса „асфалтиране на малки площадки“. Различията са в начините за обработка на повърхността под асфалта, която се определя от факта, че такива покрития са предназначени за по-малки натоварвания.

Компанията предлага висококачествено асфалтиране в градските райони, детски площадки, алеи и тротоари. Според предназначението ще се използват асфалтови смеси от различни марки и видове (груби, фини, пясъчни).

Ние предлагаме пълен набор от пътно-строителни работи:

 • Асфалтиране на пътища, тротоари, алеи, детски площадки.
 • Полагане на асфалт, тротоарни плочи, павета, бордюри.
 • Монтаж на бордюри, пътни бордюри, градински бордюри.
 • Ремонт на пътища и огради, кръпка пътища.
 • Павета и унипаваж за облицовка на повърхността и др.

Благоустройството и настилката са много отговорен процес, който отнема много време. Но при качествено асфалтиране и спазване на всички технологични съставки на композита, покритието от асфалт ще служи много години. Пътно-ремонтни работи в необичайни и ограничени места в района на столицата са по-трудоемки, така че най-често срещаните видове услуги за пътно строителство са: асфалтиране на производствени и заводски площи, пътища за достъп до складове и търговски бази, градските дворове, паркинги и автостоянки.

С помощта на различни видове пътно-строителни машини и ние асфалтираме големи площи, извършваме и ръчно асфалтиране на малки площи. Техническите и човешки ресурси на фирмата ни позволяват да извършваме работа с всяко ниво на сложност.

Капитален и текущ ремонт на асфалтово покритие

Капитален и текущ ремонт на асфалтово покритие Нашата фирма осъществява строителство на пътища и площади, но също и капитален ремонт и текущ ремонт на асфалтови настилки и благоустройство на терени.

Обхватът на нашите екипи са:

 • Изграждане на пътна настилка;
 • Капиталово изграждане на пътно платно и изкърпване на асфалтови платна;
 • Пътна маркировка;
 • Асфалтиране на покрив;
 • Полагане асфалт в градски условия;
 • Асфалтиране на площадки, тротоари, паркинги и др.;
 • Асфалтиране на улица;
 • Благоустройство и ремонт на покриви;
 • Доставка на асфалт, асфалт лак, асфалтни агрегати и други насипни материали;
 • Фрезоване на асфалт;
 • Асфалтиране на черен път;
 • Асфалтиране на паркинг.

Ние предлагаме гъвкава ценова политика, която отличава нашите от цените на конкурентите, което позволява да проявят интерес и да ни се доверят големи, средни и малки търговци, граждани, сдружения на собственици и др.

Успехът на нашата фирма се определя от професионалния, енергичен и сплотен екип от хора с богат жизнен и професионален опит, познания и възможности да предложим на клиентите най-удобните и благоприятни условия.

Защо ви каним да изберете точно нас – сигурни сме в знанията и опита си. За асфалтиране в София се обадете на тел.:

0876 34 50 94