Вероятно знаете какви са последствията от липсата на защита на кожата от лятното слънце. А замисляли ли сте се как слънцето през лятото влияе върху асфалта на вашия паркинг, двор или алея? Правилната поддръжка на асфалт е от съществено значение за запазване на неговата цялост и устойчивост на високите температури.
Тъмната повърхност на асфалтовата настилка я прави по-податлива на повреди от постоянно излагане на слънце и натрупване на топлина. Тъй като температурата на асфалта през летния сезон се повишава, той става по-мек и съответно по-податлив на повреди като вдлъбнатини и дупки. Горещите условия също така улесняват повдигането на боята от повърхността на вашия внимателно маркиран паркинг. Също така с течение на времето вътрешната структура на асфалта на вашия паркинг, двор или алея ще се развали и стандартната поддръжка вече няма да е достатъчна.

Запазване качеството на асфалтовата настилка с превантивна поддръжка

Ние добре знаем, че превантивната поддръжка на асфалта гарантира, че вашият паркинг, двор или алея ще издържат на силното лятно слънце. Ето защо ние от Асфалтиране.com предлагаме следните услуги, за да подпомогнем живота на вашата асфалтова настилка:

Запечатване на асфалт: Подобно на използването на слънцезащитен крем върху кожата ви, нашите услуги за запечатване намаляват проникването на ултравиолетовите лъчи в асфалта на вашия паркинг, двор или алея, като по този начин се предотвратява натрупването на топлина и последващите щети. Когато го прилагаме върху поправки на дупки и пукнатини, той осигурява гладка, равномерна, водоустойчива повърхност, която предлага защита срещу атмосферни влияния, окисляване и ерозия.

Ремонт на пукнатини и дупки: Нашите цялостни услуги за ремонт на асфалт намаляват „стареенето” на повърхността на настилката, предотвратяват превръщането на малки проблеми в по-големи и ви помагат да удължите живота на вашия паркинг, двор или алея.