ClickCease

За контакти и връзка с Асфалтиране.com

Hашето работно време за запитвания и поръчки

07:00 – 21:00 часа от Понеделник до Неделя
Работим без почивен ден!

Сътрудничество с нас

Нашата компания Асфалтиране.com е насочена към всеки клиент. Ние се опитваме да намерим индивидуален подход, като се вземат предвид всички желания. Цените на нашите услуги са достъпни за редовни и нови клиенти отстъпки и специални оферти.

Форма за контакти

  Услуги, които предлагаме

  Полагане на асфалтови настилки София

  Процесът на полагане на асфалтови настилки и всякакво покритие включва широка гама от дейности. Предвид развитието на проекти и избора на специално оборудване, материали и технологии, нашата компания е готова да поеме и контролира целия цикъл от творби, свързани с изграждането и ремонта на пътното платно.

  Отдаване под наем на екип по асфалтиране, унипаваж,
  редене на тротоарни плочки и ремонт на покриви

  Аренда на оборудване и екип за изграждане на пътната повърхност е друга област на нашата компания. В паркинга на компанията ще намерите всички необходими съоръжения, с които нашите специалисти извършват своите дейности.

  Сред тях са:

  • Кранове;
  • Багер товарач;
  • Багер колело;
  • Автовишки;
  • Манипулатор;
  • Валяк;
  • Самосвал.

  Нашата компания предлага възможност за наемане на оборудване на оператори, които притежават необходимите умения и опит в строежите.

  Разкопки

  Всяко едно строителство не минава и без извършване на земни работи (изкопи, прокопаване на канали, наземен транспорт и монтаж, и т.н.). Нашата компания решава този вид проблем с помощта на високотехнологични машини и оборудване. За да направите това, ние сме предвидили машини: багери, товарачи, самосвали и други аварийни автомобили. Ние извършваме всяка зададена работа от различен капацитет и сложност за настилка на окопи, ями и да осигуряваме транспортиране и обезвреждане на почвата.

  Доставка на асфалт и насипни материали

  Компанията „Асфалтиране.com“ редовно извършва превоз на насипни материали на територията на София област. Със заявката на нашите собствени камиони и самосвали от тип превозването и доставянето на чакъл, пясък, торф и други материали на строителната площадка, допринася за безпроблемната и бърза работа около проправяне на път към места, с производството.